Mina texter

Tidigt under min karriär jobbade jag som journalist och efter det har jag jobbat med intern och extern kommunikation på olika sätt i olika större företag. Jag har läst har en fil kand-examen i litteraturvetenskap och har också läst media- & kommunikationsvetenskap på universitetsnivå.

Jag brinner mycket för att skriva och här kan ni hitta några av mina alster:

Novellen ”Blå”

Jag skriver på flera bokmanus med olika stilar och har vid ett tillfälle deltagit i Piratförlagets sajt, Kapitel 1:s, novelltävling. Temat för det året var kärlek & erotik (inspirerad av den då mycket omtalade Fifty shades of Grey) och jag ville skapa en novell som dels är könsneutral (öppen för tolkningar) och dessutom ska vara sensuell och suggestiv utan att det blir för explicit och ”porrigt”.

Novellen blev månadens novell i april 2013 och kom sjua totalt i årsfinalen.

Du kan läsa den här.

fbkbloggen

fbkbloggen.se rapporterade kring SHL-klubben Färjestads BK och var, när jag i december 2015 lade ned den, en av Sveriges allra största fristående hockeybloggar med ca 8000 unika besökare i månaden, strax över 400 000 besök under SHL-grundserien 14/15 samt över 5000 följare i sociala medier. Under drygt tre säsonger byggde jag, tillsammans med en kollega, upp bloggen från noll till att vara etablerad och erkänd som en seriös medieaktör som citerades av traditionell media.
DSC_1218-e1443905131358-300x195

Bloggen fungerade som ett mycket lärorikt ”testlabb” där jag provade och utvecklade olika strategier och visioner när det gäller strategisk kommunikation, marknadsföring och informationsteknik. Jag skrev olika redaktionella texter, poddade och gjorde film anpassat för olika mottagare och med syfte att marknadsföra och bygga upp varumärket Färjestad BK. Detta i tätt samarbete med föreningen. I det här arbetet använde vi oss också i stor utsträckning av sociala medier. Förutom att informera om verksamheten jobbade vi målmedvetet med att, genom en levande tvåvägs-kommunikation, bygga upp ett förtroende och en stark relation mellan föreningens aktiva, fansen och sponsorerna.

Länk till fbkbloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *