På avbytarbänken

Vi fyndade en riktigt läcker gammal trädgårdsbänk på en lokal loppis för några veckor sedan.

Färgen är så där snyggt sliten och avskavd samtidigt som själva konstruktionen är frisk och stabil. Därför bestämde jag mig för att låta den se ut så här, åtminstone ett tag.

När jag kommit hem och tittade närmare på den upptäckte jag dessutom att en tidigare ägare valt att laga sittytan med gamla, avsågade skaft från hockeyklubbor! Både jag och min man är ju inbitna hockeyälskare så detta blev förstås ännu en anledning till att vi bestämde oss för att vänta med målningen.

Det givna namnet blev förstås "avbytarbänken"!

Nu pryder soffan (som kostade 300 kronor) sin plats i den nya trädgård som håller på att växa fram runt vårt hus. Just det lilla äventyret kommer ni kunna läsa mer om och se bilder på i kommande inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *